Despre Noi

Suntem o firmă cu vastă experiență în domeniul managementului proiectelor europene.

PRO XPERT CONSULTING S.R.L.

a luat naștere la începutul anului 2007, în municipiul Cluj-Napoca, pornind de la necesitatea identificată în facilitarea procesului de accesare a fondurilor pentru dezvoltare.

Echipa noastră și-a canalizat resursele pentru a oferi servicii complete de consultanță în vederea întocmirii și depunerii de cereri de finanțare, obținerea finanțărilor, iar apoi implementării proiectelor de investiții.

În prezent avem capacitatea și experiența necesară pentru a atrage finanțări pe cele mai variate domenii și pentru toate tipurile de beneficiari: persoane fizice, întreprinderi de orice formă juridică, organizaţii non-guvernamentale, autorităţi publice locale și chiar universități și instituții de cercetare-dezvoltare.

Prin facilitarea procesului de accesare a fondurilor europene am contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea unui număr considerabil de investiții viabile, puternice și sustenabile, atât în județul Cluj cât și în alte județe. Mai mult, echipa noastră și-a asumat rolul de partener strategic pentru clienții săi, facilitând colaborarea între solicitanți și autoritățile finanțatoare și maximizând șansele de obținere a finanțărilor nerambursabile și de atingere a obiectivelor propuse.

Începând din anul 2014, în cadrul societății noastre s-a dezvoltat un nou departament, acela al formării profesionale, pornind de la nevoia de formare și instruire, identificată pe parcursul anilor de activitate. În acest sens, organizăm activități de formare profesională privind dezvoltarea carierei. Echipa PRO XPERT CONSULTING a țintit întotdeauna spre atingerea excelenței. Din acest motiv, gama de servicii pe care o oferim este permanent adaptată cerințelor actuale, iar noi suntem într-un proces continuu de pregătire și învățare pentru a transforma orice idee de bază într-o investiție concretă de succes.

Echipa ProXpert fonduri europene Cluj
Echipa ProXpert fonduri europene Cluj
Echipa ProXpert fonduri europene Cluj
Echipa ProXpert fonduri europene Cluj
Echipa ProXpert fonduri europene Cluj
Echipa ProXpert fonduri europene Cluj

Viziune

Societatea noastră crede în creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene și își propune să reprezinte unul dintre promotorii activi în gestionarea acestora.

Urmărim să ne consolidăm poziția pe piata, evoluând în continuare cu profesionalism, responsabilitate și gândire în perspectivă.

Anticiparea oportunităților de finanțare și îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor oferite rămân principalele preocupări ale echipei, aceastea constituind cele mai eficiente metode de a majora cifra de afaceri și de a crește cota de piață.

Pe termen lung se va avea în vedere extinderea companiei și încheierea de noi parteneriate, atât pe plan intern cât și pe plan internațional.

Societatea noastră este orientată spre succes, în timp dezvoltând o strategie bazată pe acțiuni consistente, bine documentate și aplicate astfel încât rezultatele să confirme profesionalism, competitivitate și gândire strategică.

Obiective

Obiectivele care stau la baza funcționării societății sunt:

Satisfacerea exigentelor clientilor. Intotdeauna nevoile clientilor au intaietate pentru noi
Anticiparea tendințelor pieței și perfecționare permanentă
Dezvoltarea firmei și eficientizarea continuă a procesului de lucru în cadrul echipei
PRO XPERT CONSULTING
Asigurarea sustenabilității proiectelor de investiții prin prisma securității și responsabilității sociale.

Echipa

Echipa noastră are în componență experți în managementul proiectelor europene și al achizițiilor publice, specializați în accesarea şi gestionarea fondurilor structurale și experți în domeniul formării profesionale, calificați pentru a vă oferi sprijin în orientarea în carieră și dezvoltarea profesională și personală.

Competențele membrilor sunt diverse, dar totodată interconectate formând un ansamblu unitar capabil să preîntâmpine și să elimine potențialele situații problematice.

Studiile superioare de specialitate în inginerie, științe economice, studii europene, ingineria mediului, studii în domeniul juridic, administrativ și al resurselor umane stau la baza competențelor echipei, capabilă în orice moment să ofere soluții viabile în contextul specific al oportunităților de finanțare.

Societatea noastră investește în resursa umană, fiind conștientă de rolul primordial pe care îl ocupă pentru buna desfășurarea a activității.

Echipa Noastra